سینمای ایران در سال های اخیر با اکران فیلم های جذاب در ژانرهای مختلف دستخوش تغییرات زیادی شده است. سینمای ایران از اوایل سینمای ایران، یعنی دوران قاجار تا به امروز، فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته و در هر دوره ای آیینه تمام نمای جامعه، فرهنگ و دغدغه های مردم بوده است. آن زمان در این مقاله سفری به ژرفای سینمای ایران را آغاز می کنیم و فهرست بهترین فیلم های ایرانی را از نگاه مخاطبان و منتقدان بررسی می کنیم. پس با ما همراه باشید تا با گذر از تاریکی و روشنایی به گنجینه ای از هنر و حس ناب فیلم های ایرانی برسیم و داستان های جذاب این فیلم ها را تماشا کنیم.

بهترین فیلم های جدید ایرانی (1400-1403)

بسیاری از بینندگان علاقه مند به تماشای فیلم های جدید ایرانی هستند. برای این گروه بهترین فیلم و سریال های ایرانیرا در زیر معرفی می کنیم:

ژاکت چرمی

داستان فیلم: داستان فیلم حول محور عیسی فرهمند، مددکار اجتماعی است که در حین ماموریت بازرسی از یک مرکز نگهداری از دختران خیابانی با حادثه ای مشکوک مواجه می شود که عیسی با ماجراهای باندهای فاسد و حجم های غیرقانونی روبرو می شود. مهمانی های زیرزمینی به این معنی است که شما این کار را انجام خواهید داد. .

در طول داستان فیلم، جواد عزتی به عنوان قهرمان فیلم با چالش های زیادی از جمله تهدید زندگی و حرفه اش مواجه شد. اما او سعی می کند این راز را فاش کند و تا حدودی موفق می شود.

جلسه ویژه

داستان فیلم: داستان برخورد ویژه درباره پروانا با بازی پریناز ایزدیار، شخصیت اصلی فیلم است. پروانا دختر خانواده ای فقیر است که در نانوایی خارج از تهران کار می کند. پدر پروانا چند سالی است که به جرم ی در زندان به سر می برد و این موضوع زندگی پروانه را تحت تاثیر قرار می دهد.

فرهاد با بازی هوتن شکیبا، همراه پدر پروانه است و در ملاقات های پروانه با پدرش عاشق او می شود. پروانه و فرهاد از طریق تماس تلفنی و ملاقات های مخفیانه به یکدیگر علاقه مند می شوند و ازدواج می کنند. اما داستان اصلی فیلم این نیست و در خلال اتفاقات ناگوار زندگی فرهاد و پروانه با چالش بزرگی روبرو می شود.

چمنزار

داستان فیلم: الاف زار زندگی پژمان جمشیدی بازپرس شعبه چهارم دادسرای جنایی را روایت می کند که با پرونده ای جنجالی روبرو می شود. در این حادثه جنجالی، یک مهمانی خانوادگی پس از ورود 6 مرد غریبه به مهمانی و حبس کردن مردان در بیرون، ن را مورد آزار و اذیت قرار داد.

بازپرس پرونده قصد دارد این پرونده را حل کند اما به نظر می رسد اتفاقاتی در پشت پرده پرونده وجود دارد که او را از پیشروی باز می دارد.

یکی از پربیننده ترین و پربیننده ترین فیلم های کمدی ایران در سال های اخیر، فسیل کریم امینی است. از بازیگران فسیل می توان به بهرام افشاری، هادی کاظمی، ایمان صفا، الناز حبیبی، الهه حصاری، بابک کریمی، سیدجواد هاشمی، گلمرضا نیکا، امید و . اشاره کرد.

فسیل داستان دیگری از سه خواننده دهه 50 است که در گذر زمان و پس از تغییراتی، سرنوشت این سه دوست تغییر کرد، مسیرهای آنها از هم جدا شد.

یکی از نقاط قوت فسیل، بازی فوق العاده بهرام افشاری در نقش بازیگر اصلی است. بهرام افشاری با استفاده از الفاظ شوخ و جذاب و کلمات متفاوت جذابیت فسیل را چند برابر کرد و باعث شد هر مخاطبی به جای یک بار، بارها به فسیل نگاه کند.

بهترین فیلم های ایرانی (قبل از 1400)

از بهترین آثار سینمای ایران می توان به فیلم های قدیمی ایرانی اشاره کرد. کارگردانانی چون کمال تبریزی، علی خاتمی و. در چند دهه اخیر شروع به ساخت فیلم های بسیار جذابی کرده است و این آثار هنوز هم مخاطبان خود را دارند. از بهترین فیلم های قدیمی ایرانی می توان به فیلم های ایرانی زیر اشاره کرد:

جلوگیری از گردو

درخت گردو، شاهکار محمدحسین مهدویان، داستان غم انگیز و ناراحت کننده ای از جنگ، ظلم و امید را در قالب یک درام جنگی به تصویر می کشد. این فیلم که در سال 1397 ساخته شده است، روایتی واقعی از زندگی قدیر مولان پور، مرد آسیب دیده آذربایجان غربی در بمباران شیمیایی سردشت را نشان می دهد.

داستان فیلم: گردو در سه دوره 1366، 1384 و 1395 روایت می شود و مخاطب را به سفری به اعماق کدیر و خانواده اش می برد. شهامت، سختی و امید بی حد و حصر این مردم مظلوم در برابر ظلم نابخشودنی را تماشاگر خواهد دید.

پیمان معادی در نقش قدیر مولانپور حضوری بی نظیر و پرنشاط دارد و رنج ها، امیدها و عشق های این مرد را به بهترین شکل ممکن به تصویر می کشد. مینو شریفی نیز در نقش مریم، همسر فداکار قدیر، اجرای هنرمندانه ای را ارائه می دهد و عمق فداکاری و صبر زنی که در کنار همسرش ایستاده است را به زیبایی به تصویر می کشد.

مو سرخ یکی از فیلم های متنوع و پرطرفدار ایرانی در ژانر درام و تاریخی به کارگردانی نیما جاویدی و با بازی پریناز ایزدیار، نوید محمدزاده، آتیلا پسیانی، ستاره پسیانی و مانی حقیقی است. یکی از مواردی که سرخ پوست را با بسیاری از فیلم های ایرانی متمایز می کند، فضاسازی و فضای خاص فیلم و همچنین فیلمنامه قوی است.

داستان فیلم: سرخ پوست، درباره سرگرد نعمت جهاد، یکی از موفق ترین افسران پلیس است که به سمت رئیس پلیس ارتقا یافت. اما به دلیل کمبود زندانی، جاهید در حین انتقال با مشکلاتی مواجه می شود. با مشکل نعمت جاهد، مددکاری با بازی پریناز ایزدیار وارد داستان می شود و درگیری سرگرد جاهد را به تصویر می کشد.

بدون تاریخ هیچ گواهی وجود ندارد.

بدون تاریخ، بدون امضا، یکی دیگر از بهترین فیلم های ایرانی در ژانر درام و معمایی به کارگردانی وحید جلیلوند، با بازی نوید محمدزاده، امیر آقایی و هدیه تهرانی.

داستان فیلم بدون تاریخ، بدون امضا Dr. این داستان دکتر است. کبه نریمان، پزشک شاغل در یک موسسه پزشکی قانونی، فردی است که بر اثر تصادف به دنیای دیگری افتاد.

بر اثر این حادثه امیرعلی کودک خردسال قشر ضعیف جامعه به طور جزئی مجروح شد اما پدر امیرعلی با گرفتن غرامت ناچیز ماجرا را به پایان رساند.

صبح روز بعد دکتر کاوه در دادگاه از مرگ امیرعلی با خبر می شود و مضطرب می شود. طبق گزارشات دادگاه، به نظر می رسد امیرعلی بر اثر خوردن مرغ گندیده ای که پدرش به قیمت بسیار ارزان خریده بود، جان خود را از دست داده است. اما کاوه این را قبول نمی کند و خود امیرعلی چک می کند.

شش متر و نیم

فیلم متریک <<شیش و نیم>> یکی از آثار موفق سعید راوشی است که در آن پیمان معادی، نوید محمدزاده، پریناز ایزدیار و . به ایفای نقش پرداختند و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را دریافت کرد. در جشنواره صبح با فیلمنامه ای جذاب. بازیگری عالی

داستان فیلم: شش و نیم متر داستان درگیری سرگرد صمد با بازی پیمان مدی در نقش افسر پلیس مواد مخدر و ناصر خاقزاد با بازی نوید محمدزاده به عنوان بزرگترین فروشنده مواد مخدر است. کارگردان با انتخاب این دو بازیگر به عنوان دو قطب اصلی، مخاطب را بر سر دوراهی قرار می دهد.

یکی از قابل توجه ترین اتفاقات شیش و نیم متر، درگیری صمد و ناصر خاکزاد با دو دیدگاه و موضع متفاوت است. صمد خانواده اش را فدای شرافت کارش می کند و از طرفی ناصر تمام تلاشش را می کند تا خانواده اش را به رویاهایشان برساند.

معرفی بهترین فیلم های ایرانی (گذشته و حال)

فیلم ,داستان ,ایرانی ,بازی ,سینمای ,فسیل ,بهترین فیلم ,داستان فیلم ,سینمای ایران ,نوید محمدزاده، ,بازی پریناز ,بازی پریناز ایزدیار،
مشخصات